Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a laboratóriumi szolgáltatás 2020. 05. 18-tól újra indul, amit járvány időszakában  kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban lehetséges igénybe venni.

Időpont foglalás hétköznapon 12.00-14.30 között a következő telefonszámon:

06 30 583 0483

Megértésüket köszönjük!

 

—————————————————————————

Tisztelt Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a személyes betegellátást megelőzi egy telefonos konzultáció. A szakrendelés szigorú higéniés és dokumentációs szabályokhoz kötve, telefonon előre egyeztetett időpont szerint történik.

Kérjük Önöket, hogy a szakrendelésre időpontjuk előtt minimum 10 perccel, kísérő nélkül érkezzenek meg, és az épület előtt várakozzanak. A beteg épületbe való belépésekor kötelező a „pre-triage”, ahol megtörténik a beteg lázmérésre, kézfertőtlenítése, a járványügyi kérdőív kitöltése.

Felhívjuk Pácienseink figyelmét, hogy Intézményünkben kötelező a maszk viselése, ezért kérünk mindenkit, hogy maszkban érkezzen!

Az időpontfoglalásra jelenleg kizárólag telefonon van lehetőség, minden hétköznap 8.00-19.30 között. Telefonvonalaink a reggeli/délelőtti órákban a legterheltebbek, ezért javasoljuk, hogy lehetőség szerint inkább a délutáni/esti órákban (16.00 óra után) hívják Ügyfélszolgálatunkat. Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmüket, hogy weboldalunkon keresztül kérhetnek visszahívást is, Kollégaink 1 munkanapon belül visszahívják. Ehhez válasszák a főoldalon, a felső menüsávban a “visszahívást kérek” menügombot, és nevük valamint telefonszámuk megadásával igényelhetik ezt a szolgáltatást.

Köszönettel:

HT Medical Center vezetősége