Alapelvünk, szellemiségünk

A HT Medical Center több mint húsz éve működő járóbeteg szakrendelő intézet, a főváros keleti területeinek egyik legszélesebb profilú egészségügyi szolgáltató intézménye.

Munkánk során  azt az alapelvet követjük, hogy az idő és az egészség mindenki számára érték. Ezért határoztuk meg célként, hogy a szakellátások minél szélesebb területein, egy helyen elérhetően nyújtsunk magas színvonalú gyógyítást.

Két évtized alatt megvalósított következetes szakmai építkezés eredménye, hogy mára több mint negyven orvosi szakterülettel, a manuális szakmák mindegyikével, korszerű egynapos sebészettel, továbbá az ezeknek hátteret adó fejlett diagnosztikákkal rendelkezik az intézmény, szolgáljuk ki a hozzánk forduló pacienseket.

Szolgáltatási filozófiánk: „Az elérhető biztonság!” A gyógyító szolgáltatások széles palettája, magas szakértelemmel, elérhetően; középpontjában a gyógyulni vágyó emberrel, a paciens centrikus egészségügyi szolgáltatás szellemiségével.

Történetünk

A HT Medical Center járóbeteg szakrendelő 1995-ben került megalapításra, a XVII. kerület városközpontjában működő intézményként.

Szolgáltatásaink szélesítéseként 2001 novemberében adtuk át a Mammográfiai Szűrő Centrumot, ahol a Népegészségügyi Szűrőprogram hivatalos intézményi szereplőjeként öt kerület női lakossága számára –a X, XVI, XVII, XVIII, XIX kerületek érintett korú, 45-65 éves hölgy lakosai részére– végzünk mammográfiás szűréseket, felvéve a harcot a mell daganat ellen, támogatva a hölgyeket a megelőzésben, a betegség elkerülésében.

Az intézetet 2004-ben két újabb emelet átadásával bővítettük. Ezzel egyidejűleg átadásra került az egynapos sebészet, mely két műtőből és nyolc ágyas megfigyelő-fektető részlegből, valamint a modern műtéti hétteret biztosító infrastruktúrából áll. Az igényeket figyelembe véve a fektető részlegen két- és három ágyas elhelyezésre alkalmas szobákat alakítottunk ki.

Tíz év során több mint 6.500 szürkehályog (katarakta) műtétet, több száz artroszkópos operációt (ízületi tükrözéses műtét), több ezer érsebészeti beavatkozást végeztünk szövődmény mentesen.

Az intézmény törekvése, hogy minél szélesebb területeken tegyünk eleget a hozzánk fordulók igényeinek, ezért 2014-ben megnyitottuk a Hagyományos Kínai Orvoslás profilt, mely a modern nyugati orvoslást és a tradicionális keleti gyógyászat eszközeit egyidejűleg alkalmazza. A hiteles szakmai hátteret a kínai Harbini egyetemen végzett két diplomás specialista nyújtja.

Az évek során folyamatosan alakítottuk ki az új szakrendeléseket, így mára több mint negyven orvosi szakterület érhető el intézményünk falai között.

2015-re az itt dolgozó szakorvosok száma elérte a 60 főt, a betegek száma éves szinten meghaladja a 100.000 főt.

Intézményünk az ÁNTSZ érvényes területi ellátási kötelezettségi határozata alapján a XVII. kerületben állandó lakosként bejelentett és érvényes TAJ-kártyával rendelkezők számára szolgáltatásait társadalombiztosítási ellátásként nyújtja, térítés mentesen. Magán egészségügyi szolgáltatásokat szintén nyújtunk, térítéses keretek között, ezek bárki számára elérhetőek (lakóhelytől függetlenül).

Előzetes időpont egyeztetéssel dolgozunk.

Mit nyújtunk?

  • Járóbeteg szakellátások
  • Egynapos sebészet
  • Laboratóriumi diagnosztikai vizsgálatok
  • Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok
  • Mammográfiai Szűrő Centrum
  • Szűrések
  • Foglalkozás egészségügyi szolgáltatások és menedzser szűrések