• Fogorvost keresünk fő vagy mellékállásban (akár heti egy napot is lehet dolgozni). Szakirányú végzettség szükséges. Szükség esetén a szállás megoldott. Minden felszerelés és az asszisztencia biztosított. Jelentkezni lehet a toth.viktoria@medicalcenter.hu címen vagy a +36 (1) 257-5731-ös telefonszámon.
  • Ortopéd szakorvost keresünk magánklinikánkra akár heti 1-2 napra vagy teljes munkaidőre, szállás lehetőséggel az intézményben. Előny: csecsemő és gyermek szakterületen szerzett tapasztalat. Jelentkezni lehet az Intézmény Igazgatójánál, Tóth Józsefnél a 06309311252-es telefonszámon vagy a toth.viktoria@medicalcenter.hu e-mail címen.
  • Plasztikai sebész szakorvost keresünk magánklinikánkra akár heti 1-2 napra vagy teljes munkaidőre, szállás lehetőséggel az intézményben. Jelentkezni lehet az Intézmény Igazgatójánál, Tóth Józsefnél a 06309311252-es telefonszámon vagy a toth.viktoria@medicalcenter.hu e-mail címen.

 

 

Továbbá Intézményünk a növekvő beteg forgalom miatt várja a kollégákat az alábbi szakterületekre:

 

Gasztroenterológus szakorvos

Neurológus szakorvos

Érsebész szakorvos

Bőrgyógyász szakorvos

 

 

A munkavégzés feltételeit, időtartamát, díjazását személyes megbeszélés alkalmával alakítjuk ki. Amit ígérünk: méltó díjazás, korszerűen felszerelt környezet, beteg orientált, jó kollektívában történő gyógyítás.

Vidéki kollégák számára szükség esetén lakhatást biztosítunk.

 

Jelentkezését várjuk:

közvetlenül telefonon: Tóth József igazgató, 061 257 5731, 0630 9311 252

vagy e-mail-en: Bekker-Tóth Viktória,  toth.viktoria@medicalcenter.hu